Det gemmer sig i min makeuptaske

De fleste kvinder opbygger en eller anden form for rutine når det kommer til makeup og skønhed. Fra tid til anden ændrer denne sig og mens tidligere favoritter erstattes af nye vidunderprodukter, er der altid en form for tradition der viderebringes år efter år ligemeget om det er at bruge meget tid og mange produkter, eller det modsatte. I Danmark er vi kendt for at være naturlige – vi bruger helst ikke læbestift til hverdag, vi nøjes med vores naturlige vipper og vi krøller ikke vores hår med mindre vi skal til fødselsdag. Øjneskyggepenslen bevæger sig sjældent mod den farverige del af paletten og naturlige toner dominerer, men det behøver ikke at betyde, at vi ikke kan gøre brug af skønhedsprodukter til at forstærke den naturlige skønhed. Her kommer nogle af mine absolutte favoritter. 

1. Mascara

Jeg har i mange år brugt Chanel’s mascara, men som med så meget andet, drev trangen til at prøve noget nyt mig til at købe Sumptuous Extreme fra Estee Lauder. Mascaren giver meget ekstreme vippere, tykke, mørke og fyldige, men jeg kan bedst lide at bruge den sammen med en anden yndlingsmascara, nemlig Mascara Singulier fra YSL. Så bliver vipperne nemlig fordelt perfekt samtidig med at de er lange, fyldige og mørke.

2. Foundation

Jeg har længe ledt efter en foundation som var let, men stadig dækkede det der nu skulle dækkes og det fandt jeg hos YSL. Teint Resist (jeg bruger nr. 4) er en lagtidsholdbar foundation som giver en smuk hud, uden at det egentlig er tydeligt at man har foundation på. Absolut must-have produkt i min makeuptaske.

3. Primer

Det er faktisk ikke mange måneder siden jeg fandt ud af hvor skønt et product en face primer egentlig er. Den gør huden helt perfect til en omgang foundation og gør at den holder hele dagen. La Base Pro fra Lancôme er så silkeblød og det bliver huden også. Man kan sagtens mærke forskel med og uden denne!

4. Eyeliner

For noget tid siden skrev jeg om at jeg ledte efter en ny eyeliner. Jeg har prøvet alt fra H&M til Chanel, men havde ikke fundet den helt rette endnu. Jeg fandt denne på Asos og tænkte at det var et forsøg værd – og det var det bestemt! Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner er supernem at påføre og bliver siddende dagen lang! Jeg har allerede anskaffet mig en backup fordi jeg er blevet så glad for den.

5. Concealer

Jeg bruger denne de steder på ansigtet, som har brug for at blive skjult lidt ekstra. YSL’s Anti-Cernes Multi-Action Concealer (jeg bruger nr. 1) er meget drøj i brug og dækker rigtig godt.

6. Bronzing Powder

Endnu et YSL produkt som jeg ikke kan undvære i makeuptasken er YSL’s Terre Saharienne. Den giver den smukkeste sommerglød til selv det blegeste vinteransigt. Der skal meget lidt til og jeg bruger det dagligt til diskret at skjule vinterblegheden.

TIP: Mange kvinder vælger en foundation som er mørkere end deres hud i håb om at se brunere ud, men det er den største fejltagelse man kan begå når det kommer til foundation. Vælg derfor i stedet den helt rigtige farve lige meget hvor bleg den nu måtte være og brug en bronzing powder til at få lidt sommerglød i ansigtet. Det virker!

7., 8. & 9. Blush

Jeg elsker at bruge blush. Den giver, lidt på samme måde som en bronzing powder, lidt sommerglød og friskhed til huden. Jeg har i mange år brugt forskellige blush fra Chanel, men som jeg skrev om tidligere, fik jeg lyst til at prøve MAC’s Cremeblend Blush under navnet ‘Ladyblush’. Jeg blev med det samme forelsket i den, men kort tid efter fik jeg NARS’ Orgasm, og så var jeg helt solgt. Det er min absolut yndlingsblush uden tvivl! Det eneste negative ved den er, at den ikke kan købes i Danmark, og Asos vil ikke sende den til DK, så man må være lidt kreativ med at få fingrene i den. Jeg fik f.eks. min bror fra London til at tage den med hjem til mig.

10. Læbepomade

Jeg er helt vild glad for den her læbepomade som jeg fik i fødselsdagsgave af min dejlige veninde Julie. MOR Green Tea Lip Delight  er super fugtgivende og suger sig hurtigt ind i læberne. Samtidig er indpakningen bare så lækker!


11. Øjneskygge

Jeg bruger virkelig sjældent øjneskygge, men for ikke så længe siden fik jeg lyst til at prøve ‘Honesty’ fra MAC. Den er næsten usynlig, men giver lige lidt ekstra friskhed til øjnene. Den er superfin til både dag og nat!

Jeres tur!

Der fik I nogle af mine yndlingsprodukter. Nu er det jeres tur! Hvilke 3 ting er I bare nødt til altid at have i jeres makeuptaske? Del gerne i kommentarfeltet! Jeg bruger helst kemikaliefrie produkter når det kommer til hudpleje, men synes det har været svært at finde gode øko/kemikaliefrie makeupprodukter, så forslag modtages gerne. P.S. ‘Like’ modeverden.dk på Facebook for mere tips og mode! 

Du vil måske også kunne lide:

27 Comments on Det gemmer sig i min makeuptaske

 1. Maria Pedersen
  08/01/2012 at 11:24 am (6 years ago)

  Øv. Nu fik jeg lyst til at gå ud og købe det hele!
  Har ikke selv så meget tid og overskud til at prøve en masse ting, men min pung bliver nok ikke heeelt tilfreds hvis jeg anskaffer mig det hele :)

  Selv kan jeg ikke leve uden min dag creme fra nilens jord, som har en lille smule farve i, den giver lige mit blege ansigt lidt farve inden jeg smutter ud af døren!

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 11:42 am (6 years ago)

   Jeg kan fortælle dig at nogle af de her ting er lidt dyre, men de holder virkelig længe og udtørrer ikke på samme måde som billigere produkter. Så de er ‘investeringen’ værd :) Jeg har stadig til gode at afprøve produkter fra Nilens Jord!

   Reply
 2. Lullumut
  08/01/2012 at 11:29 am (6 years ago)

  Virkelig godt indlæg! :-) Hold nu op hvor har du mange lækre produkter :-) Hvor har du ret mht. tryghedszoner :-) Jeg skal til at prøve at kaste mig ud i en ny mascara, næste gang jeg løber tør. Der skal simpelthen prøves grænser af. Og jeg vil gerne prøve noget MAC (øjenskygge) en dag og også gerne en creme blush. Jeg kan ikke leve uden masacara og så min flydende eyeliner fra L’Oreál, som jeg har brugt i mindst 5-6 år. Lige nu bruger jeg YSL Touché Eclat concealer, som jeg heller ikke kan undvære. Og så en øjenvippe-bukker, men det er jo ikke make-up ;-) Jeg har så små vipper, at den skal bruges hver gang :-)

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 11:40 am (6 years ago)

   Tusind tak, Louise!!

   Jeg har hørt så meget om L’Oreál’s eyeliner – den bliver jeg altså nødt til at prøve!

   Reply
 3. Ida
  08/01/2012 at 12:08 pm (6 years ago)

  Lækkert indlæg og sikke nogle skønne produkter du bruger!
  Jeg er selv afhængig af min mascare fra Chanel, synes at den gør vipperne så pæne. Min pudder fra MAC og så må det sidste være min læbestift fra Dior, den er naturlig, men giver alligevel læberne lidt glans.
  Og ja det er egentlig ret fjollet, at man holder sig til det man kender, istedetfor at prøve noget nyt :)

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 2:22 pm (6 years ago)

   Det er jeg glad for at du synes! Jeg vil rigtig gerne ha’ en Dior læbestift – de skulle jo være så fantastiske!

   Reply
 4. Camilla Hoel
  08/01/2012 at 1:57 pm (6 years ago)

  Vildt lækkert indlæg.. Du har nogle virkelig lækre produkter :) Jeg tror jeg vil lade min inspirere af dig og lave et lignende indlæg, hvor jeg også dele mine egne favoritter – hvis det er ok :)

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 2:23 pm (6 years ago)

   Tak :-) Det vil jeg glæde mig til at læse, Camilla!

   Reply
 5. Guapizimo
  08/01/2012 at 2:18 pm (6 years ago)

  Meget brugbart indlæg, der er helt sikkert nogle ting jeg meget gerne vil prøve!

  Jeg er meget glad for min Naked Palette fra Urban Decay, jeg bruger stort set ikke andre øjenskygger.
  Min øjenvippebukker kan jeg heller ikke undvære, det kan være lige meget med mascara hvis jeg pludselig ikke kan finde den ;)
  Jeg er også blevet meget glad for at bruge blush, det giver virkeligt ansigtet en hel anden glød! Lige pt. bruger jeg en fra en Chanel palette, men jeg er åben over for at prøve andre og kunne da godt tænke mig at prøve den fra Nars!

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 2:25 pm (6 years ago)

   Mange tak, er glad for at det kan bruges.

   Jeg vil så gerne have Naked Palette fra Urban Decay – har bare haft lidt svært ved at finde den.

   Og jeg kan bestemt anbefale Nars ‘Orgasm’. Den har virkelig fået mange roser rundt omkring i skønhedsverdenen og det er helt fortjent! :-)

   Reply
   • Emilie
    08/01/2012 at 2:55 pm (6 years ago)

    Du kan købe naked pallette på lookfantastic.com :-) Kan klart anbefale den side, god service og hurtig levering! :D

    Reply
    • Milana
     08/01/2012 at 2:59 pm (6 years ago)

     Uhh super, dem har jeg handlet hos før! Tak for tippet!

     Reply
 6. Miriam
  08/01/2012 at 2:28 pm (6 years ago)

  Shit, du bruger nogle lækre produkter! Jeg kører altid mascara, pudder, rouge -nogle dage læbestift og nichts weiter. I hvert fald i hverdagene.

  Jeg bruger verdens billigste mascara, som er fantastisk! Har ikke fundet noget, der kunne konkurrere med den blandt de dyre mærker… Men jeg skal så selvfølgelig heller ikke have mine vipper forlænget. :) Har skrevet et indlæg om den her:
  http://miriamshoeinshoes.blogspot.com/2011/10/anbefaling-min-bedste-og-billigste.html

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 2:40 pm (6 years ago)

   Ja, hold da op den gør virkelig noget ved vipperne. Jeg har selv lange vipper, og jeg har faktisk prøvet din mascara engang, synes bare den ender under øjnene efter en lang dag. Det er det jeg elsker ved de lidt mere pricey produkter – at de bare har en anden holdbarhed.

   Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 2:40 pm (6 years ago)

   Tak, det er nogle produkter jeg virkelig kan anbefale. Kvaliteten er virkelig god.:)

   Reply
 7. Amalie
  08/01/2012 at 5:51 pm (6 years ago)

  mine 3 musthaves er helt klart
  1. Lancôme Teint Miracle Concealer
  2. vandfast eyeliner fra Chanel
  3. Maybelline Dream powder

  ps. fede produkter, jeg har også alt for meget i min makeuppung;D

  Reply
  • Milana
   08/01/2012 at 6:16 pm (6 years ago)

   Tak, Amalie. Og tak fordi du deler dine favoritter :-)

   Reply
 8. Michelle
  10/01/2012 at 10:45 am (6 years ago)

  Ligesom nogle andre er jeg også blevet inspireret til at lave et lignende indlæg. Jeg skriver herinde, når jeg får taget mig sammen til at få det gjort :)

  Reply
  • Milana
   10/01/2012 at 4:18 pm (6 years ago)

   Super, glæder mig til at se hvad du har i sminketasken :-)

   Reply
 9. Julie
  19/06/2012 at 12:12 pm (5 years ago)

  Min tur:
  Lancome mascara hypnose.
  Sephora Brightening Hydrating Foundation.
  Moonbeam fra benefit. – lækker hightligther.

  ….

  Og hvis jeg skal fortsætte :)

  Yves Saint Laurent’s Touche Eclat.
  youngblood mineral pudder.
  Lancome Black Kohl.

  Reply

6Pingbacks & Trackbacks on Det gemmer sig i min makeuptaske

 1. […] Jeg prøver så vidt muligt at undgå kemikalier i hverdagen {det er ikke gået så godt endnu med min makeup}, så jeg blev rigtig glad da jeg så at disse bestod af 100% naturlige […]

 2. Vinterlæber says:

  […] Jeg bruger derfter enten Hempz læbepomade eller denne fra MOR som jeg har skrevet mere om her, som jeg også bruger dagligt. Det er […]

 3. […] været lidt stille igen, men har haft en masse om ørerne :) For noget tid siden læste jeg søde Milana’s indlæg om, hvad der gemte sig i hendes make-up pung.Jeg synes hendes indlæg var rigtig fint, og derfor […]

 4. […] produkter, men det er kun et meget lille antal, som jeg bruger ofte {I fik bl.a. et kig på mine yndlingsprodukter her} og derfor var det på tide at rydde op. Alle produkterne var blandet sammen i kurve og […]

 5. En smuk dag says:

  […] de forskellige ting følger og i mellemtiden kan I læse mere om hvad der normalt gemmer sig i min makeuptakse. Cancel […]

 6. […] bruger jeg en concealer fra YSL og den er jeg rigtig glad for, men da Magasin var løbet tør for den, tog jeg chancen med en ny […]

Leave a Reply