Der var engang en Carrie

photo 1 copy 2

De fleste af jer som læser med på min blog har sikkert fulgt med i Sex and the City og dannet nære forhold til de fire veninder og nok især Carrie Bradshaw. Min mor og jeg er begge to store fans af serien og filmene og derfor var Perry Street højt oppe på vores must-seeliste. På Perry Street i East Village finder man nemlig den kendte trappe som Carrie så tit løb ned ad i farverige designersko, smukke kjoler og sit store krøllede hår. Som regel var det Mr. Big der sad i sin sorte bil med et nedrullet vindue og smilede til hende. Hverken Big eller Carrie var der, men flere andre piger havde fundet vej til den stille gade og trappen med skiltet som foklarede at ”…real people live here”. Jeg får helt lyst til at se serien endnu engang fra start til slut og genopleve byen som jeg kender endnu bedre nu efter mit andet besøg.

Ikke langt fra Carries trappe ligger Magnolia Bakery hvor Miranda og Carrie spiste lækre cupcakes. Jeg husker ikke hvilken cupcake jeg spiste sidst jeg var der, men jeg husker en lækker chocolate chip fudge brownie. Denne gang valgte jeg Red Velvet, som er min absolut yndlings cupcake og den skuffede ikke!

magnolia

photo 4 copy 3photo 2 copy 4

photo copy

carrie_bradshaw

P.S. Har I egentlig fulgt med i The Carrie Diaries? Den kan slet ikke sammenlignes med den ‘originale’, men er helt fin til teenagerne, som stadig har Sex and the City til gode. Hvis I ikke har set SATC endnu, er jeg meget misundelig. Det er det mest fantastiske stykke TV jeg kender til.

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Der var engang en Carrie

 1. Guapizimo
  08/04/2013 at 10:57 am (4 years ago)

  Hvis jeg skulle til NY ville det helt sikkert også være en af de ting jeg var nødt til at se. Jeg har set SATC ad flere omgang hvor jeg bare er startet fra en ende af med boksen jeg har :)

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 8:55 pm (4 years ago)

   Jeg ønsker mig stadig boksen haha! Elsker den serie <3

   Reply
 2. Ida
  08/04/2013 at 12:39 pm (4 years ago)

  SATC er total yndlings serie og den trappe ville jeg også forbi, hvis jeg endag ligger vejen forbi NEw York. :)

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 8:55 pm (4 years ago)

   Jeg elsker SATC og det var ret vemodigt at stå lige der :)

   Reply
 3. Vanessa
  08/04/2013 at 10:40 pm (4 years ago)

  SATC er bare fantastisk. Kan se igen og igen! :D

  Jeg har set lidt af The Carrie Diaries, men eh. Det er sådan ok. Langt fra SATC!

  Reply
  • Milana
   08/04/2013 at 11:37 pm (4 years ago)

   Eh er lige præcis sådan jeg også har det. Savner den rigtige Carrie og de andre piger ;)

   Reply
 4. Karina
  09/04/2013 at 8:19 pm (4 years ago)

  ELSKER SATC :) og hvor er jeg bare misundelig lige nu :)

  Reply
  • Milana
   10/04/2013 at 9:30 pm (4 years ago)

   Elsker den serie også så meget!

   Reply

Leave a Reply