Den perfekte efterårsstøvle

Grundet min petite figur har man i rigtig mange år ikke kunne se mig uden stiletter på fødderne, og selvom de stadig er den foretrukne sko, har jeg fået øjnene op for hvor lækre {og ikke mindst komfortable} flade sko og støvler kan være. De sidste par måneder har set en del flade tilføjelser til skokollektionen og disse lækre ruskinds Sam Edelman støvletter {som alligevel ikke er superflade, men næsten} bliver måske den næste.

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Den perfekte efterårsstøvle

 1. Michelle
  08/09/2011 at 6:02 pm (6 years ago)

  Der er den jo! Min nye eftersårstøvle! Hvor er det en flot støvle – og så næsten uden hæl uden at virke for flad. Hurra! Ved du hvor man kan købe vidunderet henne?

  Reply
  • Milana
   08/09/2011 at 7:13 pm (6 years ago)

   Yay! Jeg synes også den er fantastisk! Du kan få den på Asos – den koster omkring 150 pund, så vidt jeg husker! Bare søg på designeren:)

   Reply

Leave a Reply