Clinique Makeupfjerner // Anmeldelse

clinique-anmeldelseI lang tid brugte jeg Chanels øjenmakeupfjerner som jeg var superglad for – indtil jeg fandt en anden jeg blev endnu mere glad for – nemlig Ahava øjenmakeupfjerner. Men jeg kan godt lide at prøve nye produkter, så efter to opbrugte flasker Ahava, ville jeg give denne fra Clinique en chance. Indpakningen er helt klart den fineste og det er et bonus at den tilmed fjerner læbestift. Mit succeskriterie når det kommer til makeupfjernere er at jeg ikke vågner op med mascararester under øjnene på trods af, at jeg fjernede makeuppen inden jeg gik i seng. Denne makeupfjerner er meget mild og med meget lidt produkt fjerner den mascaraen, men jeg vågner op med en lille bitte smule mørke rester under øjnene. Den er meget olieret og ikke vandet (som Chanel og Ahava) og det er ikke nødvendigvis dårligt, men jeg foretrækker den lidt mere lette konsistens. Jeg vil bruge denne indtil den er opbrugt, men derefter går jeg tilbage til Ahava (som i øvrigt også er en 50er billigere!). Jeg er ellers helt vild med deres ansigtsplejeserie og har lige hamstret en del produkter i lufthavnen på vej hjem fra norge! Har I prøvet denne øjenmakeupfjerner?

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Clinique Makeupfjerner // Anmeldelse

 1. Daniela @ food recipes HQ
  07/06/2013 at 4:47 pm (4 years ago)

  I’ve been using the three phases clinique products for a while. It was OK, I hoped it could fight my acne but I guess I was asking to much from a topical product. Didn’t try the make up remover yet! I can see the embryiolisse moisturizer in the background. I’ve just bought it. Do you think it is a good one?

  Reply
  • Milana
   07/06/2013 at 11:34 pm (4 years ago)

   You should try Neutrogena’s Pomegranate wash! It’s amazing! I bought it in the US, but they have it in UK as well. The Embryolisse cream is so good – this is actually my third. Use a lot in the evenings but only a tiny bit if you’re wearing makeup over it :) It’s a bit greasy. :)

   Reply
   • Daniela @ FoodrecipesHQ
    09/06/2013 at 12:40 pm (4 years ago)

    Thanks for the tips. Neutrogena’s Pomegranate wash is my next buy. The Embryolisse cream looks so moist but didn’t think about the greasiness!

    Reply
 2. Lullumut
  09/06/2013 at 8:51 pm (4 years ago)

  Jeg har ét kriterie, og det skal kunne fjerne vandfast mascara :-) Så jeg bruger egentlig bare den 2-fasede fra Matas, hvor der ofte er 2 for 50kr, og den fungerer upåklageligt :-) Har aldrig prøvet nogle af de 3, du nævner..

  Reply

Leave a Reply