Chanel Øjenmakeupfjerner

I mange år har jeg været mere end begejstret for denne øjenmakeupfjerner fra Chanel og tænkte at jeg måtte give tippet videre til jer. Det, som jeg absolut bedst kan lide ved denne er at det tager 10 sekunder at fjerne ALT fra øjnene.

Mange øjenmakeupåfjerner resulterer i, at man ligner en pandabjørn når man vågner næste dag, fordi resterne af sminken sidder under øjnene, selvom man troede man havde fjernet det hele. Det er ikke tilfældet med denne. Samtidig er denne meget mild og irriterer hverken øjnene eller huden omkring den. Den er en smule pricey {ca. 250 kr.} men meget drøj i brug og holder op til 4-5 måneder.

Hvad bruger I af produkter til at fjerne smike? Samtidig vil jeg høre, om I er interesseret i denne slags artikler, hvor jeg anmelder nogle af de produkter jeg er glad for og også nogle af dem jeg ikke er så glad for?

This is my favorite eye makeup remover. I have used it for a long time now and even though it’s a bit pricey, it’s worth every penny. It lasts me around 4 to 5 months. Which eye makeup remover products do you use? 

Du vil måske også kunne lide:

16 Comments on Chanel Øjenmakeupfjerner

 1. J'adore blog
  30/11/2011 at 2:58 pm (6 years ago)

  Jeg må sige at jeg ikke har prøvet Chanel makeupfjerner, men jeg har prøvet dem fra Clinique og de er rigtig gode, så de kan også anbefales.

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 4:12 pm (6 years ago)

   Tak for tippet! :)

   Reply
 2. Guapizimo
  30/11/2011 at 3:35 pm (6 years ago)

  Jeg synes altid det er spændende at læse om andres favoritter eller ting der bare slet ikke lever op til forventningerne.

  Jeg bruger selv Clinique til at fjerne øjenmakeup, og så er det lidt forskelligt hvordan jeg renser resten af ansigtet ;)

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 4:13 pm (6 years ago)

   Ja, på den måde undgår man måske at blive skuffet :) Det lader til at Cliniques øjenmakeupfjerer er populær!

   Reply
 3. Marie-Louise
  30/11/2011 at 4:33 pm (6 years ago)

  Lige for tiden er det en makeupfjerner fra Yves Rocher, sådan en lyserød mild en. Men ellers plejer jeg at købe Änglamarks eller matas’s makeupfjerner. Må nok erkende at min pengepung ikke er til Chanel produkter, men at jeg fortrækker at have penge til flere ting end kun en.

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 5:10 pm (6 years ago)

   Ja, den er lidt dyr men som sagt så holder den meget længe. Jeg har selv prøvet änglamarks og jeg elsker mange af deres produkter, men denøjenmakeupfjerer irriterer faktisk mine øjne :S selvom det er jo så mildt som det kan blive.

   Reply
 4. Elma Razic
  30/11/2011 at 5:54 pm (6 years ago)

  Ja, du må MEGET gerne anmelde forskellige produkter – både make-up og hudpleje! Jeg bruger selv også Cliniques hudplejeserie lige pt, men går væk fra det da det slet ikke hjælper på min urene hud :( Satser på Dermalogica – har kun hørt det bedste om dem….

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 7:18 pm (6 years ago)

   Super, Elma :) Det vil jeg gøre. Jeg bruger Chanels og selvom det ikke er det de er kendt for synes jeg at deres hudcreme fra serien Precision (den lyserøde af slagsen) hjælper mig med urenheder. Jeg bruger samtidig noget der hedder ICare som man kan købe i Kvickly som er en meget billig bio hudplejeserie som jeg er SÅ glad for. Jeg bruger ansigtsrens og tonic. Du kan se den her men jeg tænker at jeg laver et helt indlæg om det.

   Reply
 5. Nanna
  30/11/2011 at 5:55 pm (6 years ago)

  Jeg bruger en makeup fjerner fra Vichy, som virker ret godt, men liiige mangler det sidste for at være super effektiv. Jeg har stadig ikke fundet den perfekte udgave, så det kunne være Chanel-sagen skulle på ønskesedlen.

  Og ja, kom endelig med flere af den slags indlæg :-) I like it!

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 7:19 pm (6 years ago)

   Super, Nanna :) Det vil jeg gøre. Chanel sagen kan jeg helt bestemt anbefale — det er virkelig et lækkert kvalitetsprodukt! :)

   Reply
 6. Ida
  30/11/2011 at 8:36 pm (6 years ago)

  Ja endelig indlæg med anbefalinger :)
  Jeg bruger selv Clinique og synes den fungere godt, men må indrømme at Chanels er nu altså pænere at have stående hihi :)

  Reply
  • Milana
   30/11/2011 at 9:32 pm (6 years ago)

   Der er godt nok mange der bruger Clinique, hva? ;)

   Reply
 7. AnjaPN
  01/12/2011 at 5:36 pm (6 years ago)

  Er altid glad for inspirerende køb. Hader når man står og skal købe et nyt produkt og ikke har nogen idé om, om det egentlig er prisen værd. Sælgeren vil jo bare sælge det dyreste – eller det siger min erfaring ihverfald.

  Reply
  • Milana
   01/12/2011 at 6:45 pm (6 years ago)

   Lige præcis, og jeg synes også man skal sikre sig at det er et godt produkt før man giver mange penge for det. Det gør jeg selv meget :-)

   Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Chanel Øjenmakeupfjerner

 1. […] flere år brugte jeg øjenmakeupfjernen fra Chanel, som jeg anmledte her, og har været rigtig tilfreds med den. Den koster dog 260 kr., hvilket er lidt meget for sådan et […]

 2. […] lang tid brugte jeg Chanels øjenmakeupfjerner som ejg var superglad for – indtil jeg fandt en anden jeg blev endnu mere glad for, men jeg […]

Leave a Reply