Bye, bye, foundation! Welcome, BB Cream!

Jeg har i noget tid hørt forskellige skønhedsguruer fra YouTube give positiv omtale til diverse BB Creams, men det er først nu at de for alvor har ramt Danmark. Den første BB Cream jeg stødte på var fra Une (i Sephora), men   jeg vil helst have tube og den kom ikke i den indpakning, så Ingvild anbefalede mig en BB Cream fra Dior. Den er åbenbart så populær, at den er blevet udsolgt fra Diors lager og er ikke til at finde hverken i Magasin eller Illum her i København.

Jeg måtte derfor ‘nøjes’ med denne fra Estee Lauder og hold nu op hvor er den bare god! Det er ikke for sjovt at disse cremer roses til skyerne. Den er let og giver et naturligt finish, og samtidig har den en enormt god dækning. Jeg har kun haft den i nogle få dage, men kan allerede mærke en stor forskel mellem at have foundation på og denne BB Cream. Mens foundation godt kan få min hud til at være tør og træt, er denne BB Cream opfriskende og blødgørende! Hvor har den dog været hele mit liv?!

Du vil måske også kunne lide:

0 comment on Bye, bye, foundation! Welcome, BB Cream!

  • Milana
   12/06/2012 at 1:46 pm (5 years ago)

   Ja, helt vildt! :O

   Reply
 1. Miriam
  12/06/2012 at 2:44 pm (5 years ago)

  Jeg har aldrig brugt foundation dagligt, netop fordi jeg synes, det lægger sig som sådan en maske uden på huden i stedet for at trænge ind, men det der lyder jo lovende!

  Reply
 2. Didda
  12/06/2012 at 4:34 pm (5 years ago)

  Jeg har slet ikke prøvet nogle af alle de BB cremer. Troede faktisk kun at der var en forhandler der lavede dem :)
  Jeg er ikke så god til fundation. Er mere til pudder.

  Reply
  • Milana
   12/06/2012 at 5:38 pm (5 years ago)

   Det her en en slags fugtighedscreme, så meget bedre end foundation! Det føles virkelig lækkert på huden!

   Reply
 3. Nicoline Berthy
  12/06/2012 at 6:02 pm (5 years ago)

  Jeg har aldrig selv prøvet en BB cream, men man hører jo så meget godt om dem, så jeg må snart hoppe med på vognen. :)

  Reply
  • Milana
   12/06/2012 at 6:54 pm (5 years ago)

   Ja, jeg vil klart anbefale det, hvis du bruger foundation :)

   Reply
 4. Ingvild
  12/06/2012 at 8:09 pm (5 years ago)

  BB Cream er bare best! Så bra at Estee Lauder sin også er god, de har også riktig flotte produkter :)

  Reply
  • Milana
   12/06/2012 at 9:10 pm (5 years ago)

   Ja, de har! De er virkelig lækre og pæne :)

   Reply
 5. Guapizimo
  12/06/2012 at 8:24 pm (5 years ago)

  Jeg har til gode at prøve BB creme den fra EL du anbefaler lyder virkelig god, så måske skulle jeg bare starte med den :D

  Reply
  • Milana
   12/06/2012 at 9:12 pm (5 years ago)

   Jeg vil klart anbefale den. Den fåes i to farver (jeg har den lyseste af dem) og jeg er indtil videre rigtig tilreds, men det skal siges at det her er den eneste BB Cream jeg har prøvet, så har ikke noget at sammenligne den med. ;)

   Reply
 6. Nanna
  12/06/2012 at 8:33 pm (5 years ago)

  Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Den vil jeg huske. Jeg har også hørt mange gode ting om Origins BB creme, så den står også højt på min ønskeseddel.

  Bruger du stadig en almindelig dagcreme eller kun denne? Jeg er lidt i tvivl om der er nok fugt i de der BB cremer nemlig.

  Reply
  • Milana
   12/06/2012 at 9:11 pm (5 years ago)

   Jeg har faktisk kun brugt denne, da jeg synes den føles som en dagcreme når jeg putter den på, men jeg vil afprøve den med min dagcreme under den og så skal jeg nok sige til, hvordan det er. Men synes egentlig den er ret god ude. Jeg er helt vild med den.

   Reply
 7. Lullumut
  13/06/2012 at 10:24 pm (5 years ago)

  Så var det da heldigt, at du ikke kunne få den fra Dior ;-) Det er nok bare mig, der er skør. Men jeg er heller ikke så god til foundation, så måske er det derfor, jeg heller ikke klikker med BB. Hvem ved :-) Men jeg skal bare prøve igen og igen :-)
  Jeg er i øvrigt frisk på, at vi laver en blogger-gruppe-date, og Ida er også :-) <3

  Reply
  • Milana
   13/06/2012 at 10:54 pm (5 years ago)

   Ej det synes jeg bare kunne være så hyggeligt! Er du kvinden til at organisere sådan noget? Vi kunne jo bare mødes og spise og hygesnakke :)

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Bye, bye, foundation! Welcome, BB Cream!

 1. […] lyst til at afprøve en af de smarte HD foundations fra Make Up Forver, så da jeg løb tør for denne BB Cream som jeg ellers var så glad for, måtte jeg prøve denne! Og jeg er glad for at jeg prøvede den. […]

Leave a Reply