Brunch i Valby

brunch-valby-cafe.jpg

Valby er nok ikke den mest spraglede bydel i København, men den gemmer på nogle af de fineste cafeer, bl.a. Café Asta som er en café i forbindelse med Hotel Fly & Bi på Valby Langgade 62. Cafeen, som på en hvilket som helst solskinsdag bugner med mennesker på den forreste terasse, gemmer på den fineste sommerhave jeg længe har set. Lullumut og jeg mødtes ret tidligt og i haven sad der kun nogle enkelte mennesker inklusiv et gammelt ægtepar som sad med hver deres avissektion og drak morgenkaffen. Vi havde sat os for at vi skulle have brunch og det fik vi. Jeg valgte den der hedder egetarbrunch med bl.a. en meget lækker grønsagstærte! Brunchen smagte supergodt og levede op til brunch-standarden. Der var både frugter, en lækker pandekage med ahornsirup, kartoffelbåde, salat, græsk yoghurt, røget laks, forskellige oste og dyppelse.  Det er helt klart et sted jeg vil komme igen og igen og vil anbefale! God mad og smukke omgivelser – win win! Har I mon besøgt cafeen før? Og hvor kan I lide at spise brunch?

brunch-valby.jpg brunch-vegetar.jpg brunch.jpg cafeasta.jpg

taerte.jpg

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Brunch i Valby

 1. Guapizimo
  04/08/2013 at 11:10 am (4 years ago)

  Hvor ser det bare hyggeligt ud det sted, jeg elsker at være ude og spise brunch men det er efterhånden meget længe siden, så kan ikke helt anbefale en favorit.

  Reply
  • Milana
   04/08/2013 at 6:20 pm (4 years ago)

   Det er et superhyggeligt sted – om sommeren i hvert fald:) jeg kommer også alt for sjældent ud til brunch:)

   Reply
 2. Pia Sabine
  04/08/2013 at 2:22 pm (4 years ago)

  Jeg elsker det sted:D Min gode veninde har arbejdet der i mange år, så jeg er det ofte, men jeg har ikke prøvet deres brunch.
  Jeg kan virkelig anbefale deres supper, men det er nok mest til vinter :) Jeg mener også de netop har fået helt nyt menukort, som skulle være ret lækkert.
  Det kunne være jeg skulle få aftalt en date med min veninde, så jeg kan prøve noget af det nye.

  Sommer hilsner <3

  Pia Sabine

  Reply
  • Milana
   04/08/2013 at 6:20 pm (4 years ago)

   Ej hvor hyggeligt! Tak for tip – må smage deres suppe en gang så:)

   Reply
 3. Lullumut
  04/08/2013 at 5:55 pm (4 years ago)

  Hihi, jeg var der med dig ;-) Synes desværre bollen var ret tør, men ellers var det helt udemærket. Stedet var i hvert fald hyggeligt :-) I skal prøve Le Le på Vesterbro i weekenden! De har chokolade fontæne med frugt og sushi! Sushien var dog lidt kedelig..

  Reply
  • Milana
   04/08/2013 at 6:21 pm (4 years ago)

   Ja du var så og det var hyggeligt:) uhh det lyder ellers lækkert på Le Le:)

   Reply
 4. Ida
  04/08/2013 at 9:37 pm (4 years ago)

  Det lyder bare så lækkert og hyggeligt og den gårdhave kunne jeg godt bruge mange timer i – den ser så hyggelig ud :)
  Jeg er ikke den største brunch spiser, så er ikke så erfaren på det punkt. Men har engang fået brunch på Hotel Marriott og det var virkelig lækkert :)

  Reply
 5. Vince
  17/10/2014 at 4:47 am (3 years ago)

  Hurrah! Finally I got a weblog from where I know how to truly get helpful facts regarding
  my study and knowledge.

  Take a look at my homepage; leonardhejd.deviantart.com;
  Vince,

  Reply

Leave a Reply