Bordeaux Jeans Obsession

Der er ingen tvivl om at bordeaux er et af efterårets mest trendy farver – og bukserne i denne farve er ingen undtagelse når det kommer til ting, man skal have i efterårsgarderoben! Jeg har stadig til gode at finde det helt rigtige par, men synes at disse fra Topshop har meget af det jeg leder efter – stoffet er tyndt, farven er ikke for mørk og ikke for lys og  de er skinny.

Bukserne skal jeg helt klart have på med en klassisk hvid skjorte – denne fra Alexander Wang er helt fantastisk! Tilføj et enkelt råt statement-stykke eller sølvringe på fingrene og så er man klar til at ramme efteråret!

Hvad siger I til det her outfit?

Du vil måske også kunne lide:

5 Comments on Bordeaux Jeans Obsession

 1. Ida
  07/09/2011 at 6:54 pm (6 years ago)

  Jeg kan rigtig godt lide outfitet. Halskæden er ikke lige mig, men det andet, det kunne jeg godt se mig selv i.
  KUnne godt være at man lige skulle ligge Topshop et besøg og prøve de bukser der :)

  Og så synes jeg at collagen er rigtig fin.

  Reply
 2. Trine Lykke
  10/09/2011 at 8:49 pm (6 years ago)

  Så fin combi – Skjorten er også en af mine drømmekøb…

  Reply
  • Milana
   12/09/2011 at 6:31 am (6 years ago)

   Tak! Ja, den skjorte er bare perfekt!

   Reply
 3. josephine
  01/10/2011 at 5:33 pm (6 years ago)

  Ej hvor er den skjorte perfekt! hvor kan de købes og i så fald hvad koster den? :D

  Reply
 4. Liv Christensen
  16/12/2011 at 9:19 pm (6 years ago)

  Hej :)

  vil du ikke være sød at sende et link til de der feeeede bukser, og skjorten? :D

  Reply

Leave a Reply