Blog-love: Trine’s Wardrobe

Trine Kjær fra Trine’s Wardrobe har næppe brug for en større introduktion når det kommer til modeinteresserede blog-læsere. Hun er en af de første danske modebloggere og nok også den største. Det, som gør at jeg tjekker Trines blog dagligt skyldes hendes originalitet når det kommer til tøj og hendes meget down-to-earth personlighed. Hun er en af de piger der får alt til at se flot ud, og det, som jeg og sikkert mange andre, ikke ville vide hvad vi skulle stille op med, gør hun indbydende og unikt. Al hendes succes har også gjort, at hun nu lancerer en lækker sko-kollektion for danske Defeeter. Sejt gået! Hvilke blogs læser i dagligt?

Alle billeder er fra Trine’s Wardrobe.
Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Blog-love: Trine’s Wardrobe

 1. J'adore blog
  09/02/2012 at 10:52 am (6 years ago)

  Hun er altså en cool kvinde, hende der Trine :-)

  Reply
 2. Guapizimo
  09/02/2012 at 11:16 am (6 years ago)

  Jeg læser en del, så ingen nævnt ingen glemt, men min Bloglovin liste er lang ;)

  Reply
 3. Ida
  09/02/2012 at 1:56 pm (6 years ago)

  Jeg er med på Guapizimo. Læser også en del, óg elsker den inspiration som andre kan give :)

  Reply
 4. Lullumut
  09/02/2012 at 9:51 pm (6 years ago)

  Jeg må sige, at hun er lidt for edgy? til mig ;-) Men sød er hun, jeg har faktisk hilst på hende til modetogs/looklab-eventet i sommer :-) Jeg læser også en del blogs, tjek gerne min blogroll :-) Må sige at du er i toppen :-)

  Reply

Leave a Reply