Bill Cunningham New York

Hvis I endnu ikke har stiftet bekendtskab med Bill Cunningham, er det på tide at møde den sympatiske mand, som, måske bedre end nogen andre i verden, spotter trends og tendenser inden for mode. Bill Cunnigham har siden 2. Verdens Krig fortograferet New Yorkernes mode og det, han er interesseret i, er rigtige kvinder med autentisk stil og smag. Han ikke interesseret i at tage billeder af kendte iført, som han selv siger ”kjoler som de har fået gratis af designerne”. Han går efter at spotte trends og tendenser blandt de helt almindelige mennesker.

Hver uge er han at finde i New York Times og der lægges ofte videoer på deres hjemmeside hvor han kort fortæller om den trend eller tendens han fangede i ugens løb. Bill Cunningham er en meget inspirerende personlighed med mange autentiske principper, og han er et perfekt eksempel på en person som har levet sit liv orginalt og unikt.

I skylder jer selv at se dokumentaren Bill Cunningham New York, som udkom i 2011. 83 år gammel cykler Cunningham stadig rundt omkring i New Yorks gader og fanger trends med sin linse!

Se ”On The Streets With Bill Cunningham” her og se dokumentaren Bill Cunningham New York hvis I får mulighed for det. Fantastisk inspirerende, sjov, lærende og rørende dokumentarfilm for alle – ikke kun de modeinteresserede.

Du vil måske også kunne lide:

4 Comments on Bill Cunningham New York

 1. AnjaPN
  28/01/2012 at 7:17 pm (6 years ago)

  Uhhh, han måtte godt være min bedstefar. Tak for tippet.

  Reply
  • Milana
   29/01/2012 at 12:00 pm (6 years ago)

   Han er en ener! Selv tak :)

   Reply
 2. Nanna
  29/01/2012 at 1:19 pm (6 years ago)

  Wow, det lyder da til at han er en ret sej herre :-)

  Reply
  • Milana
   29/01/2012 at 4:11 pm (6 years ago)

   Det er han i hvert fald! Tror, du vil kunne li’ den dokumentar!

   Reply

Leave a Reply