BC Bonacure Miracle Oil Anmeldelse

Et er mine yndlingshårprodukter er Moroccan Oil som indeholder den berygtede aragnolie, så jeg var spændt på at prøve BC Bonacure Miracle Oil Intensivea, som jeg fik tilsendt til test. Olien her indeholder også arganolien og lover at udføre mirakeler på håret! Det kan vi li’!

Min Vurdering

Olien, som ses nedenunder, har en meget naturlig og ikke for kraftig duft, men lige nok til at åbne sanserne og give det ekstra til håret. Når håret er vasket og håndklædetørt påfører man en smule olie i spidserne og arbedjer det langsomt ind i håret. Her er indpakningen ikke så brugervenlig, da man nemt kan komme til at trykke for meget olie ud af den lille platikflaske.

Jeg bruger personligt ikke stylingprodukter i mit hår – jeg synes at håret hurtigt bliver fedtet og fladt, så jeg er glad for produkter som som denne olie der gør håret nemmere at style uden at det egentlig kan ses. Jeg vil anbefale denne olie til især hår som er skadet, farvet eller ofte bliver føntørt, glattet eller krøllet. Man ser hurtigt en kæmpe forskel – håret får nyt liv, føles blødt og ser glansfuldt ud. Jeg har meget hår og selvom det er meget fint kan det godt være svært at rede igennem – olien hjælper også her.

Til sammenligning vil jeg sige at produktet minder meget om Moroccan Oil, dog synes jeg faktisk at håret holder sig rent længere tid med denne i forhold til Moroccan. Har I prøvet olien? Hvad synes I om den?

Du vil måske også kunne lide:

16 Comments on BC Bonacure Miracle Oil Anmeldelse

 1. Guapizimo
  02/01/2012 at 10:27 pm (6 years ago)

  Ja jeg har prøvet den og er glad for den, så den er en fast bestanddel af mine hårprodukter :)

  Reply
  • Milana
   03/01/2012 at 12:14 pm (6 years ago)

   Det er også et dejligt produkt.

   Reply
 2. Ida
  03/01/2012 at 5:59 am (6 years ago)

  Jeg har ikke prøvet den, men du sælger den godt :) Og flasken er også pæn at have stående.
  Jeg er heller ikke så god til at bruge stylingsprodukter i håret, af samme årsag. Men bruger biosilks silkedråber.

  Reply
  • Milana
   03/01/2012 at 12:14 pm (6 years ago)

   Ja, flasken er superfin! Hehe tak, prøv en olie med argan i – det er ret lækkert!

   Reply
 3. Dina
  03/01/2012 at 9:29 am (6 years ago)

  Jeg leder selv efter en god hårolie, så nu må dem også komme med i mulighederne:) Jeg har overvejet et sæt fra Orofluido. Da man kunne få det på tilbud :)

  Reply
  • Milana
   03/01/2012 at 12:13 pm (6 years ago)

   Præv produkter med arganolie – det er godt for håret!

   Reply
 4. Ana J.
  03/01/2012 at 1:39 pm (6 years ago)

  Tak for den gode anmeldelse!
  Olien ryger helt sikkert med i mine overvejelser, da jeg også længe har villet købe en god hårolie. Mit primære dilemma mht. olierne er, hvorvidt og hvor meget de fedter håret? Mit hår fedter relativt nemt i forvejen, så jeg er lidt usikker på, om det bliver værre, når man tager disse i brug.

  Du skriver bl.a. at denne fedter mindre end Morocon Oil? Men er den så ligeså god?

  Kh. Ana :-)

  Reply
  • Milana
   03/01/2012 at 2:00 pm (6 years ago)

   Altså de fedter ikke håret overhovedet når du bruger dem – jeg synes bare håret holder sig rent længere tid når man har denne i, i forhold til Moroccan, men der er ikke den store forskel. Men det fantastiske ved begge er at du slet ikke kan mærke dem i håret på den der fedtede måde – du kan bruge dem på hænderne først for at se hvor hurtigt de bliver absorberet. Første gang jeg prøvede Morrocan var jeg helt forbavset over at det er en olie, men ikke fedtet :)

   Og så længe olien indeholder argan skulle den være ret god. Det er den der giver håret glans og gøre det smukt.

   Glad, for at du kunne bruge anmeldelsen :-)

   Reply
 5. birgite
  03/01/2012 at 5:29 pm (6 years ago)

  Hej :)
  Først vil jeg gerne takke dig for en rigtig god blog, og så ville jeg høre dig hvornår der igen kommer en konkurrence?
  knus

  Reply
  • Milana
   04/01/2012 at 9:22 am (6 years ago)

   Selv tak, Birgitte! Jeg er glad for at du kan li’ bloggen! Jamen, jeg arbejder på at få noget på plads meget snart, så hold øje med bloggen :-)

   Reply
 6. Nanna
  03/01/2012 at 5:33 pm (6 years ago)

  Jeg har faktisk slet ikke fået prøvet nogle hårolier, men må hellere snart komme i gang :-) Har jo faktisk kun hørt positive ting.

  Reply
  • Milana
   04/01/2012 at 9:21 am (6 years ago)

   Prøv det, jeg elsker arganolie i håret :-)

   Reply
 7. Ana J.
  04/01/2012 at 2:48 pm (6 years ago)

  Tak for svar :-) Tror bestemt, at det skal prøves af nu!

  Reply
  • Milana
   04/01/2012 at 7:17 pm (6 years ago)

   Gør det og fortæl mig hvad du synes hvad enten det er den her eller en anden med argan i :-)

   Reply
 8. Lullumut
  05/01/2012 at 3:53 pm (6 years ago)

  Jeg burde klart bruge sådan en olie til mit tørre og krusede hår :-)

  Reply
  • Milana
   06/01/2012 at 5:19 pm (6 years ago)

   Det hjælper virkelig på der, Louise! Mit hår har ikke haft det så godt på det sidste og arganolie er en kæmpe hjælp!

   Reply

Leave a Reply