Around my neck…

1

Jeg vil som regel altid vælge at investere i en klassisk ting i høj kvalitet end at købe fem billigere trendy ting som jeg alligevel bliver træt af før de overhovedet kommer i brug. Men et af de steder som jeg absolut s k u l l e besøge på min tur til USA var Forever 21, som manger siger, gemmer på nogle ret lækre ting ind i mellem. Jeg købte bl.a. disse to halskæder som jeg er blevet helt vild med og har allerede brugt flere gange. Jeg går stort set kun med lange halskæder og disse to synes jeg var rigtig fine – og så kostede de ca. 3 dollar stykket!

Jeg købte også lidt forskelligt tøj og jeg må sige at kvaliteten er faktisk værre end forventet. Den ene ting gik i stykker første gang jeg tog den på. Men så er det også nogle andre ting som faktisk lader til at være ok holdbare. Har I shoppet i Forver 21 før? Og hvad er jeres oplevelse med butikken?

2

3

Du vil måske også kunne lide:

3 Comments on Around my neck…

 1. Karina
  14/04/2013 at 6:38 pm (5 years ago)

  De er super smukke :)

  Reply
 2. Ida
  14/04/2013 at 9:04 pm (5 years ago)

  Halskæderne er super fine. Jeg kan rigtig godt lide trekanten :)
  Jeg har ikke noget fra Forever 21, men det lyder vist heller ikke til, at det er der jeg skal investere mine penge, hvis det går i stykker så hurtigt :(

  Reply
 3. Sherin
  14/04/2013 at 9:46 pm (5 years ago)

  These are gorgeous. The elephant necklace is the cutest.

  Reply

Leave a Reply