Argan Oil Skin

For noget tid siden modtog jeg disse tre skønhedsprodukter fra Yves Rocher og jeg så meget frem til at afprøve dem, da de indeholder økologisk arganolie, som er det, der bliver brugt i den populære Moroccan Oil som gør underværker i håret! Jeg modtog produkterne sidst i oktober, så har haft god tid til at afprøve dem.

1. Orientalsk peeling indeholder en masse forskellige, fine små korn, som masserer huden godt og fjerner alle urenheder der nu måtte sidde på kroppen. Huden bliver lækker og blød, som med så mange andre peeling produkter. Det jeg kan lide ved denne er at den samtidig er cremet og ikke for hård ved huden. Dog kan den godt føles en smule fedtet.

2. Arganbalsam er en meget lækker lotion som også indeholder olien, men er, ligesom Moroccan Oil til håret, ikke fededt og obsorberes af huden hurtigt. Den er jeg blevet rigtig glad for.

3. Bruseolien er det produkt ud af disse tre jeg er mest glad for. Den føles let cremet og dufter himmelsk. Den har en smule af den samme kosistens som Moroccan Oil og er meget anderledes end almindelige shower gels. Den er på en måde meget mere mild.

Hvad bruger I af specielle ting til at holde huden flot og blød om vinteren?

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Argan Oil Skin

 1. Ida
  22/11/2011 at 4:09 pm (6 years ago)

  Jeg har endnu ikke fået afprøvet bruseolien, men det kunen godt være at jeg snart skal tage mig sammen :)

  Reply
  • Milana
   22/11/2011 at 4:11 pm (6 years ago)

   Ja, det er den bedste af de tre ting, synes jeg :)

   Reply

Leave a Reply