Arbejdsuniform: Rød & Grå

outfit-1

MiuMiu sweater// Current/Elliott bukser// Mango jakke//Michael Kors taske//Saint Laurent stilletter

Røde bukser skiller vandene, men jeg synes at de, især mikset med noget gråt og sort, kan være superflotte og feminine. Dette look er et jeg sagtens kunne tage på på arbejde og jeg ville ønske at det hang i skabet her til morgen! Jakken ser alt for blød og lækker ud og en læderjakke-elsker som mig burde også have en ruskinds en af slagsen. Et varmt, blødt, lækkert, feminint og praktisk look – især hvis man har en bil. Hvilket jeg ikke har, så stilletterne ville nok blive udskiftet med et par cykelvenlige wedges eller sneakers! Hvad synes I om røde bukser? ♥

Du vil måske også kunne lide:

2 Comments on Arbejdsuniform: Rød & Grå

 1. Karina
  04/02/2014 at 7:29 pm (4 years ago)

  Det er altså et ret lækkert sæt :)

  Reply
 2. Katrine Guldbæk
  04/02/2014 at 7:32 pm (4 years ago)

  Den jakke er da for lækker. Den kunne jeg i hvert godt finde på at klikke hjem :-)

  Reply

Leave a Reply