Anmeldelse: Ahava Makeupfjerner

I flere år brugte jeg øjenmakeupfjernen fra Chanel, som jeg anmledte her, og har været rigtig tilfreds med den. Den koster dog 260 kr., hvilket er lidt meget for sådan et produkt. Jeg er samtidig begyndt at overveje lidt grundigere hvad det er jeg køber, så hvis man kan finde alternativer som ikke indeholder alle mulige kemikalier, men samtidig virker effektivt, hvorfor ikke vælge det? Det fandt jeg i denne øjenmakeupfjerner fra Ahava – et mærke jeg ikke kendte noget til i forvejen. Den her kostede ca. 120 kr. {samme størrelse som Chanel} og så er man fri for bl.a. parabener og parfume.

Hvordan virker den?

Konsistensen er lidt olie-agtigt og det er faktisk noget jeg har prøvet at undgå før – jeg synes tit det bliver lidt for fedtet og virker ikke ligeså effektivt – men denne her er det modsatte. Den er meget blid, ikke fedtet og den sørger for at alt er væk. Huden omkring øjet ser enormt ungdommelig og frisk ud efter brug.

Vurdering

Jeg skal bestemt ud at prøve flere produkter fra Ahava, når jeg løber tør for min dagcreme, håndcreme osv. Jeg er på en mission der siger: ”Ikke købe flere produkter, før du har opbrugt dem du har”. Rimelig basic, egentlig, men kender I ikke det, at man kommer til at købe en til håndcreme, selvom man allerede har to derhjemme?

Du vil måske også kunne lide:

8 Comments on Anmeldelse: Ahava Makeupfjerner

 1. Didda
  06/09/2012 at 7:09 am (5 years ago)

  Det mærke kender jeg slet ikke. Men det lyder da som om, at det er et som man skal holde lidt øje med :)

  Reply
  • Milana
   06/09/2012 at 10:04 am (5 years ago)

   Helt sikkert. Det er nok den bedste makeupfjerner jeg har prøvet :)

   Reply
 2. Jasmina
  06/09/2012 at 7:41 pm (5 years ago)

  Spændende med Ahava. Jeg har ikke hørt om det mærke før, men jeg elsker produkter som er milde for huden Jeg bruger Neutrals produkter til ansigtet og faktisk olivenolie til at fjerne øjen-makeup med :)

  Reply
  • Milana
   06/09/2012 at 8:20 pm (5 years ago)

   Hmm det er mega smart med olivenolie som makeupfjerner. Jeg bruger det ofte i håret og bare generelt i ansigtet når jeg har brug for lidt ekstra pleje.

   Reply
 3. Nanna
  06/09/2012 at 10:27 pm (5 years ago)

  Jeg kender heller ikke mærket – men det lyder da ret lovende :-)

  Reply
  • Milana
   06/09/2012 at 11:04 pm (5 years ago)

   Jeg bliver mere og mere glad for produktet hver dag. Jeg købte den i Sephora, men tror nok også man kan købe det mærke i Magasin :)

   Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Anmeldelse: Ahava Makeupfjerner

 1. […] Samtidig er de meget mild mod huden. 4. Ahava Time to Clear: Den øjenmakeupfjerner omtalte jeg her og den er jeg stadig rigtig glad for. 5. La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel: En meget […]

 2. […] jeg var superglad for – indtil jeg fandt en anden jeg blev endnu mere glad for – nemlig Ahava øjenmakeupfjerner. Men jeg kan godt lide at prøve nye produkter, så efter to opbrugte flasker Ahava, ville jeg give […]

Leave a Reply