All White + Guest

Hvid er uden tvivl en af de mest prominente farver vi kommer til at se i 2013 og jeg drømmer om at hoppe i nedenstående outfit på en solrig forårsdag! Jeg ejer ikke hvide bukser, taske eller sko, så der skal tilføjes en del hvide ting til garderoben hvis jeg skal kunne indfrie drømmen, men hvis er en klassisk farve og vil passe fint ind i min til tider monotone garderobe hvad angår farver. Jeg har altid syntes at hvide sko er en smule tacky – det samme gælder tasker – men jeg er vild med snittet og designet på begge tingene på billedet nedenunder. Hvad synes I om all white looks?

white

Jeg er blevet syg oveni min travle uge på jobbet og i dag ankommer min veninde Susie, som jeg mødte da jeg boede i London og skal være her hele weekenden. Det er to år siden jeg har set hende, så jeg glæder mig utroligt meget, selvom jeg er virkelig sløj! Håber, I får en fantastisk weekend? Har I vilde planer?

Du vil måske også kunne lide:

5 Comments on All White + Guest

 1. Valentina
  25/01/2013 at 5:44 pm (5 years ago)

  Jeg er lidt ambivalent omkring all white. Synes nemlig også, at nogle ting hurtigt kommer til at se lidt billige ud i materialet…

  Men ovenstående sæt er rigtig pænt, synes jeg! :)

  Reply
 2. Didda
  26/01/2013 at 10:37 am (5 years ago)

  Jeg elsker det hvide look. og glæder mig så meget til, at jeg tør begynde at bruge mine hvide bukser igen.
  Jeg kan rigtig godt lide outfittet og den runde ring er så fin! :)
  Øv at du er ved at blive syg, men det lyder så dejligt med veninde besøg :) Rigtig god bedring søde Milana <3

  Reply
 3. Jasmina
  26/01/2013 at 6:09 pm (5 years ago)

  Jeg kan godt lide hvidt, men det er også en besværlig farve. For eksempel ser jeg kæmpe stor ud i hvide bukser, og så bliver hvid så hurtig beskidt. Ligesom dig, så er hvide sko for mig ‘no go’, medmindre det er et par sneakers.

  Reply
 4. Simone
  27/01/2013 at 11:00 pm (5 years ago)

  Pueha! Jeg ville aldrig kunne bærer et helt hvidt sæt tøj ^^” Jeg ville komme til at ligne en hvid hval XD

  Simone
  Microcut.dk

  Reply

Leave a Reply