A thing for makeup bags…

makeup-bag

Det er ikke kun almindelig håndtasker, som jeg er vild med… Makeuptasker er også noget jeg har svært ved at holde mig fra at købe og når man tænker over hvor mange man egentlig skal bruge, så er det lidt en fjollet ting, at smide penge på. De gemmer sig alligevel i en anden taske! Ikke destomindre kunne jeg ikke lade være med at købe denne fine, lille makeuptaske fra Marc by Marc Jacobs, som er lille nok til ikke at fylde for meget, men er stadig rummelig nok til at holde på en masse produkter. Kan I lide den? whats-in-my-makeup-bag

Du vil måske også kunne lide:

7 Comments on A thing for makeup bags…

 1. Guapizimo
  11/02/2014 at 10:03 am (4 years ago)

  Den er rigtig fin, jeg er faktisk selv på udkig efter en der godt må være lidt rummelig og gerne opdelt i 3 rum.

  Tror den perfekte ville være sådan en lav boks-agtig model med lynlås og den findes vel også et sted derude :D

  Reply
 2. Karina
  11/02/2014 at 10:08 am (4 years ago)

  Den ser super fin ud :)

  Reply
 3. Michelle
  12/02/2014 at 12:50 pm (4 years ago)

  Åh, hvor jeg kender det! Små punge og make-up tasker er jo så fine, så fine. Selv har jeg dog sat låg på mig selv, fordi jeg gerne vil undgå at købe noget, jeg som sådan ikke mangler – (“mangler” er sådan lidt et relativt ord i denne sammenhæng, hehe) – og små tasker har jeg rigeligt af. Jeg har en lille pung i kork, hvor jeg har læbepomader, hårelastikker og sågar en lille bitte hårbørste, som altid ligger i min taske. Derudover har jeg en gennemsigig make-up pung fra MUJI, hvor min hverdagsmake-up holder til. Men de er jo så fine. Så sent som i formiddags viftede min veninde med en rigtig fin en i stof, som jeg strak fik lyst til at anskaffe mig.

  Reply
 4. Trine
  16/02/2014 at 8:15 pm (4 years ago)

  Ej, hvor er den bare super fin :D

  Reply
 5. Kali
  15/04/2014 at 3:17 am (4 years ago)

  This is my first time pay a visit at here and i am actually
  impressed to read all at one place.

  Reply
  • Pqi
   27/10/2014 at 10:07 pm (3 years ago)

   Hvor er den altse5 fed og hvor er det rart med noget anderledes – og hygegr mig med, at ff8lge med i din blog.Millelouise, som har en giveaway pe5 sin blog

   Reply
 6. Belle
  14/08/2014 at 1:12 am (3 years ago)

  For the reason that the admin of this site is working, no question very shortly it will be famous,
  due to its feature contents.

  Feel free to surf to my website :: test (Belle)

  Reply

Leave a Reply