7 skønhedsprodukter jeg ville købe igen

2

Jeg elsker at afprøve nye skønhedsprodukter, men der er nogle som jeg altid køber igen når jeg løber tør for dem. Her er der nogle af de produkter som jeg er helt vild med – og som jeg eneten allerede har købt igen, eller vil gør når jeg løber tør! De fleste produkter er pleje til ansigtet, med undtagelse af tørshampooen fra Klorane. Nedenunder kan I læse lidt mere om de forskellige produkter. Har I nogle produkter I køber om og om igen?

1

1. Bioderma Créaline: En fantastisk makeupfjerner, som jeg fik i julegave a min dejlige veninde Julie. Det er et hypet produkt og det virker!
2. Embryolisse Lait-Créme Concentré: Endnu et fransk skønhedsprodukt – denne creme elsker ejg at bruge især om natten.
3. Murad Skin Perfecting Primer: En god primer som gør at man ikke behøver foundation. Samtidig er de meget mild mod huden.
4. Ahava Time to Clear: Den øjenmakeupfjerner omtalte jeg her og den er jeg stadig rigtig glad for.
5. La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel: En meget mild foaming gel.
6. Estée Lauder Advanced Night Repair: Verdens b e d s t e skønhedsprodukt. Wow!
7. Klorane Tørshampoo: En fantastisk tørshampoo {faktisk endnu et fransk produkt} som holder længe og virker  rigtig godt.

Du vil måske også kunne lide:

11 Comments on 7 skønhedsprodukter jeg ville købe igen

 1. Daniella
  04/01/2013 at 11:08 am (5 years ago)

  Jeg går selv og overvejer at købe Night Repair fra Estée Lauder – Kan du fortælle lidt mere om, hvordan den virker?

  Reply
  • Milana
   04/01/2013 at 10:34 pm (5 years ago)

   Jeg bruger en lille smule om aftenen før jeg går i seng. Jeg bruger Embryolisse efterfølgende og vågner op med en hud som ser bare meget pænere og renere ud. Og føles enromt blød. Jeg købte den fordi jeg fik en tester i magasin og kunne med det samme se et resultat.

   Reply
 2. Didda
  04/01/2013 at 12:20 pm (5 years ago)

  Jeg er stor Mac fan, så det må nok være det jeg køber om og om igen, men kunne egentlig godt tænke mig at prøve noget andet også :)

  Reply
  • Milana
   04/01/2013 at 10:34 pm (5 years ago)

   Mac er også godt :)

   Reply
 3. Lullumut
  04/01/2013 at 11:13 pm (5 years ago)

  Jeg køber Biotherm deo roll on, Neutral face wash, eos læbepomade. Bl.a. :-) Nogle ting er bare gode :-)

  Reply
  • Milana
   04/01/2013 at 11:33 pm (5 years ago)

   Ja, de er så :)

   Reply
 4. Nanna
  05/01/2013 at 6:28 pm (5 years ago)

  Jeg køber Cleans parfumer om og om igen, og det samme gør jeg med deodoranter fra Biotherm og Vichy, men ellers så elsker jeg også at prøve nye produkter :-)

  Reply
 5. Sarah
  31/01/2013 at 11:28 am (5 years ago)

  Super gode produkter, du bruger!! :-) Jeg er også helt vild med make-up fjerneren fra Biotherma, den er bare fantastisk! Synes dog at Embryolisse, ikke helt lever op til sit hype.. :-) men hver sin smag! ;-)

  Reply
 6. Sarah
  31/01/2013 at 11:29 am (5 years ago)

  * mente selvfølgelig Bioderma :-D haha.. ups!

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on 7 skønhedsprodukter jeg ville købe igen

 1. […] Jeg har det sidste år brugt hårkur fra Redken, men jeg kan rigtig godt lide at prøve nye skønhedsprodukter, så valget faldt på Macadamia Deep Repair Masque hårkur, som jeg har hørt ret godt om på […]

 2. […] jeg tidligere har skrevet er jeg kæmpe fan af Estee Lauders Advanced Night Repair. Det er nok det dyreste men også det mest effektive produkt jeg har i min skønhedspleje. Jeg har […]

Leave a Reply