6 måder at skabe din personlige stil på

{Emily fra Cupcakes and Casmere}

Alle snakker om det, at have sin egen personlige stil, og når det kommer til mode, må det siges at være noget vi alle stiler efter – en stil som er genkendelig, inspirerende og behagelig. At skabe sin egen personlige stil kan måske virke udfordrende, især hvis man læser mange andre mere personlige modeblogs, der har floreret i bloglandskabet de seneste år. Mange af pigerne ligner modeller og fremviser deres dyre [og mange] designervarer. Vi kan blive inspirerede af det, men at løbe ned i metroen i skyhøje hæle og en tætsiddende miniskirt, så flot som det nu kan se ud, er utænkeligt for mange i den travle hverdagen.

Her er seks simple måder, der vil hjælpe dig med at finde din personlige stil.

1. VÆR SAND MOD DIG SELV

Hvem ville ikke gerne have en stil som Kate Moss og en rockstjerne kæreste som accessory? Men verden ser lidt anderledes ud for de fleste af os, som har et job eller et studie at passe. Få “Jeg ville ønske jeg havde hendes stil” til at passe med “det her er mig” og du vil opleve, hvor meget nemmere det er at skabe din egen stil!

Miu Miu shoes - Zara jeans - H&M blazer - lace H&M shirt - Karen Walker sunglass

{Helena fra Brooklyn Blonde}

2. VÆR TRENDSETTER I LIVET OG I MODEN

Det altid sjovt at blive inspireret af de kendte. Fx. er DFA (Danish Fashion Awards) lige blevet afholdt, og her var der mange rigtig fine outfits og frisure at blive inspireret af. Samtidig er der modemagasiner, blogs og film hele tiden rundt om os osv. Men når du først står i butikken, har man ofte glemt hvordan det nu lige var, Christiane Schaumburg-Müller så ud. I bund og grund handler det også kun om at huske ideen og temaet bag outfittet, og så skal du selv være i stand til at sammensætte noget på baggrund af det. Så bliver det dit eget, mens du måske bruger nogle af de samme elementer, som hun havde på eller som du så i magasinet i går. Interpreter trenden selv!

{Bee fra Atlantic Pacific}

3. AT EKSPERIMENTERE 5 MIN. INDEN DU SKAL UD

At eksperimentere, vælge, vrage og afprøve er godt og en nødvendighed i jagten på den personlige stil. Men at gøre det, lige inden man skal ud af døren ender oftest i frustrationer og et outfit man ikke er tilpas i. Lad være med at grave dybt ind i skabet og prøve den kjole du købte for et år siden, men har endnu ikke har haft på, fordi den bare føles underligt. Det kan du gøre en dag du har masser af tid.

{Bethany fra Snakes Nest}

4. FORESTIL DIG DIT OUTFIT

Da man var lille skulle tøjet altid frem om aftenen så det var lige til at hoppe i om morgen, så man hurtigere var klar til at gå i skole. Du sparer en masse tid, så i stedet for at tælle får, kan du bruge tiden på at gennemgå hvad du har i skabet, og hvad du har lyst til at have på i morgen og sammen med hvad. Så er der styr på det, og du glæder dig til en ny dag, i nyt outfit og en meget mindre stresset start på dagen!

H&M skirt{Zina from FashionVibe}

5. Modefarven

…Snittet, stykket eller printet gælder det også… Orange har domineret årets catwalks og butikker, men dette betyder ikke at du skal gå crazy over den. Find en taske, et tørklæde, et par sko eller nogle få accessories i den pågældende farve, men fyld ikke hele skabet med orange, bare fordi der på alle catwalks bliver sagt go. [Sort er en undtagelse]. At have alt det nyeste nye i skbet, som modeverdenen dikterer, er ikke at have en personlig stil.

blue Mango dress - cream Queens Wardrobe blazer - carrot orange Mango bag - dark{Henar fra Oh My Vogue}

6. “Den kjole er lige dig”

Har du hørt det fra en veninde før? Så er der måske noget om snakken. Samtidig er det et tegn på at du har en genkendelig og personlig stil. Det har måske noget at gøre med de bestemte farver du går i, eller snittene på dine kjoler eller det materiale du ofte bruger.  Du foretrækker måske kjoler, enkle høje sko, en hat, mange accessories, prikkede skjorter, mangefarvede sko, rockede t-shirts, hvem ved. Alle disse ting gør, at det, du tager på, er lige dig, og gør din stil genkendelig. Det er altid en dejlig følelse, når en veninde siger “Den nederdel er lige dig” for så er der en sammenhæng i garderoben og i det du vælger at tage på.

periwinkle Zara dress - light blue H&M bag - periwinkle Just Anna Shoes heels

{Kristina fra Kayture}

Hvad karakterer jeres stil?

Du vil måske også kunne lide:

1 Comment on 6 måder at skabe din personlige stil på

  1. Dorte Lytje
    26/06/2011 at 11:51 am (6 years ago)

    FANTASTISKE tips!!! Lige efter mit hoved!

    Reply

Leave a Reply