3 x Gillette Venus Giveaway

Så er det tid til en lille giveaway her på bloggen hvor tre læsere kan vinde en Gillette Venus skraber hver, og hvem kunne ikke bruge sådan en? Alt I skal gøre for at deltage er:

1. Færdiggør denne sætning: ”Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at ___________.” og skriv den som kommentar til denne artikel!

2. Giv, hvis muligt, lidt kærlighed til bloggen ved at følge den via Facebook, Twitter eller Bloglovin’

Konkurrencen starter i dag d. 17. januar og vinderne bliver fundet d. 24. januar.

Husk at bruge den rigtige e-mail adresse i kommentarfeltet, da det er den jeg skal bruge for at kontakte dig, hvis du vinder. Ingen andre kan se den!

KONKURRENCEN ER LUKKET

*VINDERNE BLEV*

Sandra med kommentar: Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at.. tør shampoo i håret og lige rode lidt rundt i det, evt sæt det op. lidt mascara og blush på kinderne. Og evt. sæt en sang der gør en glad på først, personligt er jeg hurtigere til at gøre mig klar hvis jeg hører en god sang :-D

——————————–

Anne Sofie med kommentar: Hvis jeg kun har 5 minutter at mig klar i, er mit bedste beauty tip at tage en børste igennem håret og tage lidt mascare på ;)

——————————–

Betina Zachariasen med kommentar: Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at putte lidt voks i håret, lidt blush på kinderne og en smule shiny lipgloss på læberne…Så er jeg klar…;O)

Du vil måske også kunne lide:

26 Comments on 3 x Gillette Venus Giveaway

 1. Cathrine
  17/01/2012 at 11:40 am (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at … tage et hurtig lag macara på og lipgloss.. Det redder tit min dag! :)

  Reply
 2. Zerina
  17/01/2012 at 11:49 am (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beautytip at komme lidt blush på kinderne, så ser jeg altid frisk ud!

  Reply
 3. Liselotte
  17/01/2012 at 11:50 am (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 min at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at: tage lidt blush på kinderne, en god duft på halsen og håndledende, lidt gloss på læberne og mascara på øjnene :0)

  Reply
  • Liselotte
   17/01/2012 at 3:11 pm (6 years ago)

   Jeg følger via Facebook :o)

   Reply
 4. Ida
  17/01/2012 at 12:23 pm (6 years ago)

  Så er det håret i en hestehale eller knold, lidt mascare på vipperne og neutral læbestift på læberne

  Reply
 5. Miriam
  17/01/2012 at 12:32 pm (6 years ago)

  Håret i en høj knold, mascara, og så en gang læbestift. Uanset hvordan du ellers ser ud, så ligner det, du har gjort noget ud af det, hvis du har læbestift på!

  Reply
 6. Hersom - Limited Edition
  17/01/2012 at 1:24 pm (6 years ago)

  “Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at” sætte min yndlingssang på, skrue højt op og danse rundt i stuen inden jeg skynder mig ud af døren – det giver smil på læben og glimt i øjet.

  Har man brug for mere? ;)

  Reply
 7. Sandra
  17/01/2012 at 1:30 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at.. tør shampoo i håret og lige rode lidt rundt i det, evt sæt det op. lidt mascara og blush på kinderne. Og evt. sæt en sang der gør en glad på først, personligt er jeg hurtigere til at gøre mig klar hvis jeg hører en god sang :-D

  Reply
 8. Emma
  17/01/2012 at 1:30 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 min at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at glatte mit hår en smule, dække de værste røde pletter/mørke rander i ansigtet og tage mascara på! :D

  Reply
 9. Therese
  17/01/2012 at 1:41 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 min. at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at glatte de værste totter i mit hår en smule, dække rande og urenheder med en concealer og så et hurtigt lag solskinspudder. Hvis nu jeg er RIGTIG hurtig, kan jeg også liiige nå et enkelt lag mascara eller to ;-)

  Reply
 10. cille
  17/01/2012 at 2:05 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at smile. Der er intet der fuldender et look som et stort smil :)
  Hvis man har tid nok er solpudder og mascara også to gode muligheder ;)

  Følger via bloglovin’!

  Reply
 11. Lullumut
  17/01/2012 at 3:40 pm (6 years ago)

  ”Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at komme lidt parfume på huden, tørshampoo i håret og håret op i en nem knold”.

  Reply
 12. BETINA ZACHARIASEN
  17/01/2012 at 4:21 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at putte lidt voks i håret, lidt blush på kinderne og en smule shiny lipgloss på læberne…Så er jeg klar…;O)

  Reply
 13. Janni
  17/01/2012 at 4:49 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at putte lidt tørshampoo i håret, mascara på vipperne og lidt blush på kinderne. Det kan altid hjælpe på et morgentræt ansigt.

  Reply
 14. Maria
  17/01/2012 at 5:52 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at sove de 5 minutter længere for skønhedssøvn gør hver dag god :D

  Reply
 15. karoline agermose
  17/01/2012 at 7:45 pm (6 years ago)

  Hvid jeg kun havde 5 minutter at gøre mig klar i ville jeg sætte mit hår op i en stor rodet knold, tag lidt mascara på, smile til mig selv i et spejl og tænke for mig selv, du er skide lækker!

  Så længe man kan sige det til sig selv, så kan ingen slå en ud:)

  Reply
 16. Camilla Kruse
  18/01/2012 at 12:11 am (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at bruge en god dagscreme, tage lidt mascara på, og komme lidt god olie i håret – så er jeg “good to go”, og verden kan bare komme an ;)

  Reply
 17. Anne Sofie
  19/01/2012 at 7:50 am (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at mig klar i, er mit bedste beauty tip at tage en børste igennem håret og tage lidt mascare på ;)

  Reply
 18. Siw Lykkebo Jacobsen
  19/01/2012 at 6:50 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at tage et let lag macara, en frisk blush, og en lækker lipgloss på. Er det ikke nok, og mangler der stadig ét eller andet, gør de rigtige accessories resten. ;)

  Reply
 19. Marie-Louise Posgaard Larsen
  21/01/2012 at 1:20 pm (6 years ago)

  Mit bedste tip er helt klar: Blush på kinderne!
  Det frisker, ser godt ud og så bliver du en smule glad i låget af det..

  Reply
 20. cecilie
  22/01/2012 at 10:43 pm (6 years ago)

  Hvis jeg kun har 5 minutter at gøre mig klar i, er mit bedste beauty tip at kysse kæresten farvel og sige man elsker ham.. <3

  Reply
 21. Cecilie
  24/01/2012 at 4:46 pm (6 years ago)

  …… At tage en fin rød læbestoft (sådan en gør underværker) og mascar på, håret op og et stort smil. Og så ligemeget hvad tøj du tager på så op på hælene, og vupti du er ude af døren på 5 min. og lækker :-)

  Reply

3Pingbacks & Trackbacks on 3 x Gillette Venus Giveaway

 1. […] Hvad synes I om den her trend? I er til mange farver, eller er I mere til de sorte og grå nuancer? P.S. Følg modeverden.dk på Bloglovin’ ved at klikke på linket nedenunder! Husk også at deltage i konkurrecen om 3 x Gillette Venus! […]

 2. […] Husk at deltage i Venus Gillette-konkurrencen. For hvem kan ikke bruge sådan en?;) Klik her! […]

 3. […] Hvad synes I om det her outfit? Og kan I li’ håret? P.S. Følg modeverden.dk på Facebook ved at klikke på linket nedenunder! Og husk at deltage i min sneneste giveaway her! […]

Leave a Reply