3 på stribe + hvad jeg laver i min fritid

maria-black-line-jo.jpg

Jeg har længe gået og tænkt på at jeg vil have flere ‘faste’ ringe til min hånd, eftersom jeg lige nu kun har én enkelt ring på, som jeg fik af min kæreste i fødselsdagsgave. Nu ser hånden lidt mere tjekket ud med disse ringe fra hhv. Maria Black (to fra venstre) og Line & Jo. Det eneste ærgerlige ved oxiderede smykker er at de ender med at bare at se sølvfarvede ud, men jeg lod mig fortælle at det kunne fikses til den tid. Hvad synes I om mine nye ringe? Går I selv med mange smykker? Ringe er stort set de eneste smykker jeg går med.

Selvom jeg synes jeg har rigeligt at se til, så startede jeg i går til italiensk og jeg er allerede så glad for det. Det er 1,5 time én gang om ugen og det er 1,5 time godt brugt. Jeg har altid elsket italiensk, men jeg slap det efter gymnasiet hvor det faktisk var et af mine yndlingsfag. Nu er det på tide at få det opfrisket igen og blive endnu bedre til det. Hvad laver I i jeres fritid?

Du vil måske også kunne lide:

7 Comments on 3 på stribe + hvad jeg laver i min fritid

 1. Marina / cand.mor
  04/09/2013 at 9:57 am (4 years ago)

  Det er da nogle skønne ringe. Er specielt vild med den runde fra MB. Er ikke selv god til at gå med mange ringe. Min højre hånd er reserveret til min vielsesring, men der på venstre hånd sidder (på samme finger) to ringe, jeg har arvet. De får dog en gang i mellem en lille pause, men jeg har altid kun ringe på to fingre.

  Sejt! Det er så fedt at lære et nyt sprog.

  Reply
 2. Ida / Fashionlab
  04/09/2013 at 10:55 am (4 years ago)

  Wow, hvor er de pæne! De måtte meget gerne bo hos mig :)

  Reply
 3. Lise/walkinrunout
  04/09/2013 at 11:36 am (4 years ago)

  De er virkelig flotte alle sammen – jeg kan rigtig godt lide når man bruger mange små ringe sammen, så det gør jeg tit til hverdag… selvom det nu også er super fint og enkelt med bare én ring.

  Reply
 4. Trine Lykke
  04/09/2013 at 11:43 am (4 years ago)

  Det er også bare så vigtigt at bruge tiden på noget godt. Jeg starter selv på et fotokursus i næste uge, og glæder mig helt vildt.

  Reply
 5. Karina
  05/09/2013 at 10:22 am (4 years ago)

  Hvor er det bare nogle smukke ringe ;)

  Reply
 6. Malene
  05/09/2013 at 3:10 pm (4 years ago)

  Lækre ringe – uden tvivl!
  Åhh hvor lyder det herligt med det italienske. Ville ønske jeg havde tid :) Dog ved jeg ikke hvor godt det ville gå – har boet der et halvt år og kan ikke det vilde :P
  Malene // http://www.vinterfryd.dk

  Reply

Leave a Reply