3 måder at style en stribet top på

Striber – de vertikale af slagsen – er noget af det bedste jeg ved, når det kommer til mode. Jeg tror, at det er deres hurtige og nemme måde, at transformere et hvilket som helst look til noget lidt mere spændende, der gør, at jeg er så vild med dem. Nogle vil hævde at horisontale striber er en no-go og at de gør, at vi ser bredere ud end vi er, men hvis man styler dem rigtig kan man opnå et parisian chic look på ingen tid! Det kan man evt. gøre ved at bruge en lang cardigan eller en blazer over din stribede top eller kjole. 

Som jeg fortalte  om her er jeg lige nu på shoppestop, men lige nu drømmer jeg om en Comme des Garçons stribet bluse i sort og hvid, og her er der tre måder, jeg gerne vil style den på!  

style-striber

Rag & Bone støvler//J. Crew bukser//Opening Ceremony taske

En stribet top kombineret med et par løse boyfriend jeans {jeg leder stadig efter der perfekte par}, fede, rå støvler og en statement taske, resulterer i et afslappet, men pænt og gennemført look, som er perfekt til både arbejde og fritid. Tag en pæn, sort blazer over blusen og du vil få et moderne, men elegant look.

 

sporty-striber

Alexander Wang nederdel//Converse sko//Chloé taske

For et hipt og moderne look kombinér striber på toppen med en stibet nederdel i samme farve. Det er et modigt look for mange, men med en lang grå eller sort cardigan og et par flade Converse samt en lille taske får du et sporty, men pænt forårslook! 

sporty-striber

Oasis nederdel//Saint Laurent sko og clutch

En stribet top kan sagtens gøres mere festlig, hvis den kombineres med de rette detaljer, som f.eks. de sorte stilletter og den blå clutch. Et outfit hvor man kombinerer læder med striber kan også nemt gøres hverdags-agtigt, hvis man blot sætter et par farverige sneakers og en denimjakke til looket!

Er I ligeså vilde med striber, som jeg er? Og hvilket look ville I vælge?♥ 

Du vil måske også kunne lide:

14 Comments on 3 måder at style en stribet top på

 1. Ranveig
  09/01/2014 at 9:23 am (4 years ago)

  Jeg ville valgt alle!

  Reply
  • Milana
   09/01/2014 at 11:11 am (4 years ago)

   Åh du er sød :)

   Reply
 2. Marina
  09/01/2014 at 9:45 am (4 years ago)

  Du er ikke den eneste, der er vild med vertikale striber. Det er nogle utrolig flotte stylinger, du har lavet, og på trods af, at jeg ikke er sikker på, at det par boyfriend jeans vil klæde mine figur, vil jeg afsindig gerne kunne hoppe i alle tre looks.

  Reply
  • Milana
   09/01/2014 at 11:11 am (4 years ago)

   Boyfriend jeans er tricky, men jeg synes de kan fungere rigtig fint, hvis de er stylet på den rigtige måde. Jeg er glad for at du kan lide mine looks her :)

   Reply
 3. Karina
  09/01/2014 at 11:14 am (4 years ago)

  Jeg vil gerne have det hele :)

  Reply
  • Milana
   09/01/2014 at 11:14 am (4 years ago)

   Yay dejligt du kan lide det :)

   Reply
  • Milana
   09/01/2014 at 5:19 pm (4 years ago)

   Tak! Det er også ret cool med striber all over the place ;)

   Reply
 4. Sofies closet
  09/01/2014 at 9:14 pm (4 years ago)

  Den første er min favorit. Det ville jeg gerne iføre mig i morgen! :D

  Reply
  • Milana
   09/01/2014 at 9:45 pm (4 years ago)

   Jeg vil også have det på i morgen :)

   Reply
 5. Lullumut
  09/01/2014 at 10:17 pm (4 years ago)

  Den er godt nok også fin. Striber holder :-) Sådan en står på min 2014 liste :-)
  Alle 3 sæt er flotte, men nr.2 er sødt, og nr.3 er fierce :-)

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 9:38 am (4 years ago)

   Også på min :) Tak, søde!

   Reply
 6. Ana
  10/01/2014 at 4:26 pm (4 years ago)

  Mener du ikke horisontale striber, altså vandrette? Men ellers superfine outfits :o)

  Reply
  • Milana
   10/01/2014 at 5:25 pm (4 years ago)

   Jo, det gør jeg. Var lige hurtig på tasterne.;) Tak!

   Reply

Leave a Reply