10 ting jeg elsker ved USA

elskerusa

Vi europærer kan være ret hårde ved det fine land og gør tit grin med amerikanernes mangel på eksempelvis geografisk intelligens. Jeg har dog altid elsket USA, dets mennesker og deres kultur. De er glade og de er hårdtarbejdende og . Min seneste tur til USA har inspireret mig til at lave en top 10 over de ting der gør mig glad. Mange siger også at de er overfladiske, men de er måske bare lidt mere åbne og gavmilde med deres kærlighed end vi er her.

Du vil måske også kunne lide:

9 Comments on 10 ting jeg elsker ved USA

 1. Vanessa
  11/04/2013 at 1:06 pm (5 years ago)

  Reese’s … Har du prøvet dem med hvid chokolade? De er bare GUF! :D

  Reply
  • Milana
   11/04/2013 at 2:52 pm (5 years ago)

   Grrr sikke en tastefejl jeg lavede da jeg skrev peanut :( Nej, men kan godt forestille mig de er SUPER gode :)

   Reply
   • Vanessa
    14/04/2013 at 4:58 pm (5 years ago)

    Det er de virkelige! Åh, kunne spise mange af dem. :D Det er farligt, hehe

    Reply
 2. Guapizimo
  11/04/2013 at 7:39 pm (5 years ago)

  Jeg “kender” amerikanerne og deres væremåde via min veninde og hun har givet mig et virkeligt godt indtryk af dem. Jeg er sikker på at hun har det på samme måde med dem, som du har :)

  Reply
 3. Lullumut
  11/04/2013 at 8:05 pm (5 years ago)

  Welcome back babe :-) Amerikanerne er så søde :-) Skal altså snart til NY igen.. Savner det så meget. Du har taget nogle virkelig flotte billeder! Kan godt forstå du ikke ville fokusere på byen end at tage outfit billeder, og en tom kuffert er naturligvis et must, haha :-)

  Reply
 4. Ana
  13/04/2013 at 11:47 am (5 years ago)

  Jeg kunne ikke være mere enig. Et vidunderligt smuk land med en frihedssøgende befolkning.

  Dog tror jeg, at nogle af “fordommene” ikke blot er fordomme. Jeg har selv været i Florida og husker, at amerikanerne ikke går nogle steder. De tager altid bilen, og det afspejler sig i deres fysik. Min kærestes far er amerikaner, og de billeder, jeg har set af hans amerikanske familie, viser en tydelig tendens – korporlighed, for at sige det mildt.

  Derudover er amerikanerne blevet en krigsførende nation, hvilket heller ikke tjener deres popularitet.

  Reply
 5. Jasmina
  13/04/2013 at 9:57 pm (5 years ago)

  Det er fedt at du fokuserer på de gode ting ved USA. Jeg har aldrig rejst til USA, så jeg har ikke fået et indtryk af landet indefra, men udefra set er det ikke et særligt sympatisk stormagt.

  Reply
 6. Mitzie Mee
  17/01/2014 at 11:11 am (4 years ago)

  Helt enig! USA og amerikanerne er fantastiske og jeg kan kun holde med dig i alle punkterne. Elsker også peanut butter cups:)

  Reply
  • Milana
   17/01/2014 at 11:46 am (4 years ago)

   Yay <3 De er skønne og glæder mig til at besøge USA igen snart!

   Reply

Leave a Reply